Verbouwing bij Nine Living Concepts

Wij richten op woondromen naar tastbare ontwerpen voor villa’s, woonhuizen en moderne aanbouw creëren. We bieden een breed scala diensten aan, waaronder ontwerp, projectmanagement en uitvoering. Voor de verbouwing van villa’s en woonhuizen bieden we op maat gemaakte ontwerpen die rekening houden met de specifieke wensen van de klant. We hebben ervaring met het verbouwen van oude panden en het moderniseren van traditionele interieurs. Voor verbouwwoningen bieden we op maat gemaakte ontwerpen die passen bij de bestaande architectuur van de woning. Hun ontwerpen voor moderne aanbouw zijn gericht op het creëren van extra leefruimte en het optimaliseren van de functionaliteit van de woning. Wanneer de Architect verbouwing gaat realiseren is het goed om van tevoren alle details te bespreken.

Nieuwbouw huis

Bij alle nieuwbouw projecten staat het creëren van een functionele en stijlvolle leefruimte centraal, waarbij rekening wordt gehouden met de specifieke wensen van de klant en de omgeving van het bouwproject. Het projectmanagement omvat het begeleiden en coördineren van het gehele nieuwbouwproces, inclusief het inhuren van aannemer renovatie en aannemer nieuwbouw, om ervoor te zorgen dat het project binnen de gestelde tijd en het budget wordt voltooid. Als het huis al staat kunnen we er nog voor zorgen dat we het huis renoveren in de stijl die u wilt. Als u meer wilt weten wie wij zijn kunt u hier meer over ons lezen.

Realisatie van Nine Living Concepts

We willen samen tot een concreet gewenste nieuwbouw woning creëren. We hebben al een aantal mooie nieuwbouwprojecten gerealiseerd. Bent u nieuwsgierig geworden naar de eventuele mogelijkheden kunt u een brochure aanvragen. U kunt hier een selectie van onze gerealiseerde projecten bekijken.

Nieuwbouw projecten

Een voorbeeld van een nieuwbouw project van NINE Living Concepts is een moderne villa met een strak en minimalistisch ontwerp. Het ontwerp is gericht op het creëren van een ruime en lichte leefruimte met een naadloze overgang tussen binnen en buiten. De villa is voorzien van energiezuinige technologieën en duurzame materialen, zoals zonnepanelen en natuursteen.