VILLA JK

Nieuwbouw villa JK te Teteringen: Op een fraai hoekkavel in Teteringen Breda zal deze ruime en luxe moderne nieuwbouw villa worden gerealiseerd.

De opdrachtgevers wensten een moderne villa, veel lichtinval en een ruim kantoor aan huis.

Er is gekozen om de toegang en garage aan de linkerzijde van het perceel te positioneren. Hierdoor loopt de bestaande bebouwingstructuur mooi door en wordt de villa op een herkenbare manier in het straatbeeld gepast.

Doordat de woning op een hoekkavel ligt is er gekozen om de voorzijde meer gesloten uit te voeren, hierdoor blijft de privacy gewaarborgd. De achtergevel en rechter zijgevel hebben een open karakter. Het vele glas zorgt niet alleen voor licht maar ook voor een fijn contact met de ruimte tuin.

De basis van de woning is een rechthoekige plattegrond. Bij binnenkomt loop je in een ruime hal voorzien van ruime garderobe, toilet en berging. Kijk je omhoog dan zie je een over twee verdiepingen lopende vide. Deze eyecatcher is vanaf de buitenzijde al te zien en wordt door middel van een fraaie lamp geaccentueerd.

Vanuit deze hal heb je de keuze om door te lopen naar de ruimte leefkeuken of naar de woonkamer met lekkere zithoek. Keuken, eetkamer en woonkamer zijn niet afgesloten door deuren, maar hebben wel ieder een eigen sfeer met behoud van intimiteit.

Vanuit de keuken is er contact met de eetkamer binnen, maar ook met de overdekte veranda buiten. Hierdoor krijgt de keuken echt een centrale rol in de woning en is het er heerlijk borrelen met vrienden of familie, maar ook bij die momenten dat er buiten geleefd en gegeten wordt.

Het kantoor aan huis bevindt zich achter de garage, is vanuit de woning toegankelijk maar niet zichtbaar. Het kantoor is zo ontworpen dat dit een ruime en lichte werkplek is, met mooi uitzicht op een deel van de tuin dat minder vanuit de woning zichtbaar is. Hierdoor hebben de opdrachtgevers wel het comfort van een fijne werkplek aan huis, maar is het kantoor niet altijd zichtbaar en blijft de vrije tijd ook echt privé.

Qua materialisering is er gekozen om de villa uit te voeren in wit stucwerk aangevuld met houten accenten rondom de aluminium gevelkozijnen.

Het witte stucwerk zorgt voor de moderne uitstraling, de houten accenten zorgen voor balans en een huislijke uitstraling. De carport voor de garage loopt door over de voordeur en brengt beide volumes samen tot één geheel.

Wilt u graag weten of uw droomhuis (ver)bouwen ook voor u mogelijk is?
Heeft u behoefte aan een kosteloos investeringsoverzicht?
Neem contact met ons op of laat een bericht achter onderaan deze pagina!

| Kijk verder voor meer inspiratie |

 

Contact

Kennismaken? Neem contact met ons op:

Een eerste kennismakingsgesprek bieden we vrijblijvend aan. In dit gesprek bespreken we de woonwensen en eerste ideeën. We vertellen u over onze werkwijze en geven een inkijkje in het proces dat doorlopen gaat worden. Voelen we een klik: dan gaan van start.