WOONHUIS VI

Een oud statig herenhuis op een geweldige centrale locatie. In slechte staat, jarenlang niet onderhouden maar veel ruimte, hoogte en authentieke details. Bekijk hier het resultaat van de verbouwing van dit fraaie herenhuis.

Het herenhuis bestaat uit maar liefst vier bouwlagen. Genoeg ruimte dus om de zolder uit te voeren als loungeplek voor de kinderen, de tweede verdieping geheel te besteden aan slaapkamers en een badkamer voor de kinderen en de eerste verdieping volledig toe te bedelen aan de master bedroom, badkamer en inloopkast.

Door de in slechte staat verkerende aanbouw te herbouwen ontstond de kans om hier een ruime en lichte woonkeuken te maken. Nieuwe gevelkozijnen passend bij het karakter van de woning brengen veel licht de ruimte binnen en zorgen voor een fraai uitzicht op de stadstuin.

In de hoofdbouw zijn de authentieke details behouden en is alles weer in goede bouwkundige staat gebracht. Nieuwe badkamers, nieuwe vloeren waardoor dit oude herenhuis weer aan de eisen van nu voldoet.

De kleurstelling in dit fraaie huis is wit, echt wit. Fraai gecombineerd met een houten visgraatvloer in de woonkamer, gietvloer in de keuken en badkamers.

Aangevuld met mooie sfeervolle details: een geweldig eindresultaat. Bekijk hieronder de resultaten van de verbouwing van dit herenhuis

Wilt u graag weten of uw droomhuis (ver)bouwen ook voor u mogelijk is?
Heeft u behoefte aan een kosteloos investeringsoverzicht?
Neem contact met ons op of laat een bericht achter onderaan deze pagina!

| Kijk verder voor meer inspiratie |

Contact

Kennismaken? Neem contact met ons op:

Een eerste kennismakingsgesprek bieden we vrijblijvend aan. In dit gesprek bespreken we de woonwensen en eerste ideeën. We vertellen u over onze werkwijze en geven een inkijkje in het proces dat doorlopen gaat worden. Voelen we een klik: dan gaan van start.