Onze werkwijze

Stap voor stap naar uw droomwoning

We vormen een team, dagen elkaar uit en komen samen tot het perfecte ontwerp.
We nemen je bij de hand, adviseren en gaan van ontwerp tot oplevering.
Dat is waar we in geloven en dat is wat we doen.

Lees hier verder over hoe we in 5 stappen tot uw droomwoning komen.

 • 1.Haalbaarheid toetsen

  Voordat we aan de slag gaan met uw woonwensen, toetsen we de ideeën eerst op haalbaarheid. Wat mag er gebouwd worden volgens het bestemmingsplan, zijn de bouwplannen vergunningsplichtig, wat zijn de financiële kaders? Allemaal onderdelen die besproken worden alvorens we onze creativiteit gaan benutten. Deze kaders geven ons de goede basis voor het gehele traject.

 • 2.Ontwerpen en creëren

  In dit creatieve proces zullen we in een aantal stappen tot uw droomontwerp komen. We ontwerpen niet alleen een buitenkant, maar een ontwerp waarbij het interieur overloopt in het exterieur, een ontwerp waarin een keuken is mee ontworpen in plaats van moet worden ingevuld. Kortom een ontwerp op maat.

 • 3.Technische uitwerking

  Is het ontwerp naar wens? Dan gaan dit definitief ontwerp vertalen naar technische bouwtekeningen. Plattegronden en gevels worden in detail uitgewerkt, constructieve en installatietechnische input wordt ingepast: het hele ontwerp wordt bouwklaar gemaakt. Met deze tekeningen kan ook de vergunningsaanvraag worden ingediend.

 • 4.Prijs- en contractvorming

  De vergunningsaanvraag loopt, tijd om uw ontwerp gereed te maken voor prijs- en contractvorming. De vergunningsstukken worden aangevuld met een technische omschrijving. Hierin leggen we het gewenste afwerkingsniveau vast. Uit ons of uw netwerk zullen we met aannemers het gesprek aangaan om zo tot een goede prijs-kwaliteit te komen.

 • 5.Uitvoeren en begeleiden

  We controleren de tekeningen, passen de laatste details aan en dit is het startsein voor de aannemer om aan te vangen met de bouw. Onze rol is om de aannemer te ondersteunen in het gehele bouwproces. Daarnaast zullen we erop toezien dat de aannemer de kwaliteit, planning en materialisering nakomt zoals afgesproken en vastgelegd.

Contact

Kennismaken? Neem contact met ons op:

Een eerste kennismakingsgesprek bieden we vrijblijvend aan. In dit gesprek bespreken we de woonwensen en eerste ideeën. We vertellen u over onze werkwijze en geven een inkijkje in het proces dat doorlopen gaat worden. Voelen we een klik: dan gaan van start.