VILLA PB

Een moderne, strakke én sfeervolle villa, dat was de wens van de opdrachtgevers van deze villa. Op een mooi kavel in Oosterhout zal deze fraaie en luxe nieuwbouw villa worden gerealiseerd.

Het meest in het oog springende detail is het donkergrijze zinken dak.  De keuze voor dit materiaal geeft de villa een luxe uitstraling, het zink wordt met de jaren alleen maar mooier en zal de villa ook een tijdloze look geven.

De buitengevels worden voorzien van stucwerk in een lichtgrijze kleur.  De verfijnde licht grijze kleur past geweldig bij het donkere zinken dak. Deze combinatie van kleuren zorgt voor een niet alledaags maar wel heel fraaie look.

De plattegrond van de villa wordt gekenmerkt door de centrale positie van de leefkeuken. Een groot eiland met een mooie hoge kastenwand erachter. Links en rechts naast deze kastenwand mooie eiken deuren naar de bijkeuken en linnenkamer.

In lijn met het kookeiland maar aan de tuin gelegen bevindt zich de eetkamer. De hier toegepaste openslaande tuindeuren zorgen niet alleen voor veel licht maar geven ook de mogelijkheid om de grens tussen binnen en buiten te doorbreken.

Aan de voorzijde van de villa is de woonkamer gesitueerd. Een ruime zithoek voorzien van haard en TV-meubel.  Dit meubel is op de overgang tussen leefkeuken en woonkamer geplaatst zodat de woonkamer een sfeervolle ruimte is zonder het contact met de leefkeuken te verliezen.

Ook de woonkamer heeft zicht en toegang tot de tuin. Met gevelkozijnen rondom is ook dit een heerlijke ruimte om zowel overdag als ’s avonds te genieten.

De opdrachtgevers hechten veel waarde aan het buitenleven. Lange zomeravonden met een haardvuur en goed glas wijn. Om deze reden is er gekozen om een buitenhaard aan de gevelzijde van de woning te plaatsen.  En lekker loungehoek met fraaie overkapping maken het plaatje compleet.

Wilt u graag weten of uw droomhuis (ver)bouwen ook voor u mogelijk is?
Heeft u behoefte aan een kosteloos investeringsoverzicht?
Neem contact met ons op of laat een bericht achter onderaan deze pagina!

| Kijk verder voor meer inspiratie |

 

Contact

Kennismaken? Neem contact met ons op:

Een eerste kennismakingsgesprek bieden we vrijblijvend aan. In dit gesprek bespreken we de woonwensen en eerste ideeën. We vertellen u over onze werkwijze en geven een inkijkje in het proces dat doorlopen gaat worden. Voelen we een klik: dan gaan van start.