VILLA KW

Landelijke villa in Made: op een mooie plek in Made wordt een tweetal kavels uitgegeven voor de bouw van nieuwbouw villa’s. Op één van deze twee kavels zal een fraaie en op maat ontworpen villa worden gerealiseerd.

De opdrachtgevers hadden een duidelijke wens: zowel vanuit de leefkeuken als vanuit de woonkamer goed zicht te hebben op de diepe achtertuin. Om dit te realiseren is er gekozen om de woning in de breedte op het kavel te positioneren. Deze positie geeft de mogelijkheid om een ruime woonkeuken aan de tuinzijde te maken, de naastgelegen woonkamer loopt van voor- tot achtergevel en heeft zowel zicht op de voor- als achtertuin.

Het resultaat is een moderne op maat ontworpen indeling die ruimte biedt voor heerlijk dineren met vrienden, maar ook om ontspannen een boek te lezen of een avond rustig TV kijken.  Aan de linkerzijde van de woning wordt een garage voorzien. Deze garage heeft als functie het huisvesten van de bijkeuken en technische ruimte. Op deze manier blijft er in de hoofdbouw meer ruimte over voor andere functies en hebben de bewoners toch de gemakken van deze ondersteunende functies. De garage wordt aan de tuinzijde afgesloten met een thuis-gym. Heerlijk fitnessen in eigen huis met zicht op de groene tuin.

Op de eerste verdieping zijn drie ruime slaapkamers, een badkamer en een linnenkamer gesitueerd. De master bedroom heeft de beschikking over een inloopkast.  De badkamer is ruim opgezet en voorzien van een moderne indeling.  Vanuit de overloop kun je middels een vaste trap de zolder bereiken.  Deze zolder zal benut worden deels als opslag en deels als speelzolder.

Landelijke villa te made. De buitenzijde van de woning heeft een klassieke hoofdvorm en is uitgevoerd met een moderne, strakke detaillering. De gevels worden lichtgrijs gekeimd en op een aantal posities zijn houten accenten aangebracht. Dit alles geeft de woning een tijdloze uitstraling.

Wat kost het om een villa te bouwen? De kosten voor het bouwen van deze villa ligt tussen de € 500 en € 650 per m3 inhoud. De materiaalkeuze en het gewenste afwerkingsniveau bepalen uiteindelijk de definitieve kosten. Let er wel op dat dit niet alle kosten zijn die benodigd zijn om een deze willa te bouwen. Er zijn nog aanvullende kosten die in beeld moeten worden gebracht. Lees daar meer over in dit artikel.

Wilt u graag weten of uw droomhuis (ver)bouwen ook voor u mogelijk is?
Heeft u behoefte aan een kosteloos investeringsoverzicht?
Neem contact met ons op of laat een bericht achter onderaan deze pagina!

| Kijk verder voor meer inspiratie |

 

Contact

Kennismaken? Neem contact met ons op:

Een eerste kennismakingsgesprek bieden we vrijblijvend aan. In dit gesprek bespreken we de woonwensen en eerste ideeën. We vertellen u over onze werkwijze en geven een inkijkje in het proces dat doorlopen gaat worden. Voelen we een klik: dan gaan van start.