VILLA DB

Ontwerp een klassiek moderne villa, dat was de opdracht die we meekregen van de opdrachtgevers.

Door te kiezen voor een herkenbare kapvorm, een aantal nauwkeurig gekozen details en de combinatie van metselwerk en hout ontstaat er een stijlvolle en tijdloze uitstraling. Een klassieker die elk jaar fraaier wordt.

Er is gekozen om de toegang van deze villa in de zijgevel te positioneren, een met hout bekleden voordeur. Deze houten geveldelen lopen door tot en met de garagedeuren. Door de toepassing van deze houten delen ontstaat er een duidelijke én warme entree.

Het hout wordt gecombineerd met een gecementeerde gevel: metselwerk bakstenen die voorzien worden van dunne cementlaag. De kopgevels zijn voorzien van een gemetselde schoorsteen. Dit in combinatie met de donkerblauw-grijze dakpan maakt het klassiek moderne plaatje compleet.

De villa is voorzien van verschillende verfijnde details zoals de zinken goten, frans balkon hekwerken en houten geveldelen. Juist deze details zorgen ervoor dat de villa een eigen uitstraling krijgt.

De plattegrond van de villa wordt gekenmerkt door de woonkamer aan de voorzijde en de leefkeuken aan achterzijde. In het midden een blok met daarin entree, garderobe, toilet en trapopgang. Door de zijgevel te voorzien van openslaande tuindeuren wordt ook dit deel van het perceel betrokken bij de woning en is er op iedere plek goed contact met de tuin.

Op de eerste verdieping zijn drie slaapkamers en een badkamer voorzien. De totale inhoud van de woning met garage bedraagt 700 m3: compleet, compact en in balans. Een heerlijke klassiek moderne villa op een fijne plek.

Wilt u graag weten of uw droomhuis (ver)bouwen ook voor u mogelijk is?
Heeft u behoefte aan een kosteloos investeringsoverzicht?
Neem contact met ons op of laat een bericht achter onderaan deze pagina!

| Kijk verder voor meer inspiratie |

 

Contact

Kennismaken? Neem contact met ons op:

Een eerste kennismakingsgesprek bieden we vrijblijvend aan. In dit gesprek bespreken we de woonwensen en eerste ideeën. We vertellen u over onze werkwijze en geven een inkijkje in het proces dat doorlopen gaat worden. Voelen we een klik: dan gaan van start.