VILLA NC

Op een fraai kavel in Prinsenbeek Breda zal deze ruime en luxe nieuwbouw villa worden gerealiseerd.  De opdrachtgevers wensten ruime kamers, veel lichtinval, maar met behoud van sfeer.

De basis van de woning is een rechthoekige plattegrond. Aan de linkerzijde bevindt zich de entree. Bij binnenkomt loop je in een ruime hal voorzien van garderobe, toilet en berging. Vanuit deze hal loop je de woning in: de woonkamer en leefkeuken bevinden zich in één ruimte maar door het plaatsen van een blok in het midden met daarin de TV voorzieningen aan de ene zijde en de keuken aan de andere zijde ontstaan er toch twee ruimten met ieder hun eigen sfeer.

De voorzijde van de woning is gesloten uitgevoerd.  In deze gevel vindt je een hoog bandraam ter plaatse van de woonkamer en in de leefkeuken een tweetal peilkozijnen die doorlopen in de zwarte dakkapellen.

Om aan de wens voor veel licht te voldoen zijn de achter- en linker zijgevel van de woning  open gemaakt en hebben op zowel het begane grond niveau als de verdieping enorm veel glas. Dit geeft een zee van licht en geweldig contact met de omliggende tuin. Om op de verdieping niet alleen licht maar ook privacy te kunnen bieden zijn de gevelkozijnen op de verdieping uitgevoerd met lamellen.

Ook in de veranda is de open structuur van de achtergevel doorgezet. Hierdoor wordt het terras echt onderdeel van de woning en ontstaat er onder de veranda een intieme en fijne sfeer.  In het verlengde van de veranda is een fijne tuinkamer gesitueerd. Een fijne plek om de dag te starten of juist af te sluiten.

Qua materialen is er bij deze villa voor gekozen om gevels te voorzien van strak wit stucwerk, daarbij wordt de kap uitgevoerd als een rieten kap. De zwarte aluminium dakkapellen geeft deze villa een moderne maar zeker ook een sfeervolle uitstraling.

Wilt u graag weten of uw droomhuis (ver)bouwen ook voor u mogelijk is?
Heeft u behoefte aan een kosteloos investeringsoverzicht?
Neem contact met ons op of laat een bericht achter onderaan deze pagina!

| Kijk verder voor meer inspiratie |

 

Contact

Kennismaken? Neem contact met ons op:

Een eerste kennismakingsgesprek bieden we vrijblijvend aan. In dit gesprek bespreken we de woonwensen en eerste ideeën. We vertellen u over onze werkwijze en geven een inkijkje in het proces dat doorlopen gaat worden. Voelen we een klik: dan gaan van start.