VILLA BOUWEN | Totale investering

Een eigen huis bouwen, een droom die uitkomt. 
Wij helpen u graag met het realiseren van deze droom. We bieden u een traject waarin we stap voor stap tot dit einddoel komen: van eerste schets tot oplevering.  In dit artikel gaan we dieper in op het investeringsoverzicht.

De wens om een huis te bouwen begint vaak met een droom: meer ruimte, een mooie nieuwe plek of de wil om alles volledig naar eigen wens en smaak te bepalen. Voordat je de eerste stappen gaat zetten wil je weten of deze droom realiseerbaar is. Welke impact hebben onze eisen en wensen op het budget? Met welke bijkomende kosten moeten we rekening houden? Zien we niets over het hoofd?

Om rust en overzicht te creëren is het verstandig om te beginnen met het opstellen van een investeringsoverzicht. In dit overzicht benoem je alle onderdelen die benodigd zijn en voorzie je deze van prijzen. Hiermee kun je in een vroeg stadium al een nauwkeurige indicatie van de totale investeringskosten krijgen. De totale investering is opgebouwd uit: grondkosten, advieskosten, bouwkosten en bijkomende kosten. In het artikel “wat kost een huis bouwen” gaan we wat dieper op deze onderdelen in.

Hulp nodig? Wij bieden je deze eerste stap kosteloos aan. Neem contact met ons op of laat je gegevens achter en we plannen een (bel)afspraak in. In deze afspraak nemen we door welke informatie er nu al bekend is en wat de wensen zijn. Wij vertalen deze informatie naar een investeringsoverzicht. Zo weet u in een vroeg stadium of u uw plannen kunt doorzetten en uw droomhuis kunt gaan realiseren.

Passen de wensen in het budget? Dan is de weg vrij om lekker aan de slag te gaan met het ontwerpen van je droomhuis.

Wilt u weten of uw droomhuis bouwen ook voor u mogelijk is? 
Behoefte aan een investeringsoverzicht?
Neem contact met ons op of laat een bericht achter.

Wens om te verbouwen maar u weet niet waar te beginnen?

Op zoek naar een partner om uw droomwoning te realiseren?

Neem contact met ons op of laat een bericht achter.

NINE Living concepts

Mauritssingel 9
4811 CP Breda
085 – 060 90 76
info@ninelivingconcepts.nl
Privacyverklaring