Vaste prijs architect

Een eigen huis bouwen, een droom die uitkomt. Wij helpen u graag met het realiseren van deze droom. We bieden u een traject waarin we stap voor stap tot dit einddoel komen: van eerste schets tot bouwvergunning. In dit artikel gaan we wat dieper in op de kosten van een architect: “Wat kost een architect”.

Uiteraard bestaat onze bijdrage uit een stijlvol en tijdloos ontwerp dat aansluit op de benoemde woonwensen. Maar daarnaast vinden wij het ook belangrijk het proces eromheen goed te begeleiden. We vinden het belangrijk dat we vooraf helder zijn over de kosten. Wat gaat de totale investering bedragen, met welke andere kosten moeten we rekening houden en wat kost een architect? Op dat laatste onderdeel gaan we nu wat dieper in.

Wat kost een architect?

Wij houden van duidelijkheid, vaste prijzen. We werken niet met percentages van de bouwsom of m2 gerelateerde offertes.
Het ontwerp én vergunning bieden wij aan voor een vaste prijs van € 17.500,– inclusief btw. Voor deze vaste prijs doorlopen we het gehele ontwerpproces, verzorgen we de uitwerking van de vergunning én zijn de kosten voor sonderingen en constructieve gegevens inbegrepen. Door deze werkwijze weet u in een vroeg stadium waar u aan toe bent. U heeft een ontwerp en vergunning in handen voor een vaste prijs.

Kosten bij NINE Living Concepts

Bij NINE Living Concepts worden de kosten architect in kaart gebracht bij de offerteaanvraag. Hierbij wordt specifiek rekening gehouden met het gewenste ontwerp en de gewenste werkzaamheden, zodat er een duidelijk beeld ontstaat van de kosten architect verbouwing inschakelen. Het inschakelen van een architect bij een verbouwing kan kosten met zich meebrengen, maar kan ook waardevol zijn om ervoor te zorgen dat de verbouwing voldoet aan de wensen en behoeften van de klant, en dat er efficiënt wordt omgegaan met de beschikbare ruimte en mogelijkheden. Een architect nieuwbouw is belangrijk om ervoor te zorgen dat het ontwerp voldoet aan alle eisen en wensen van de klant. We houden rekening met de omgeving, regelgeving en duurzaamheid.

Wilt u meer lezen over de totale investering en wat een huis bouwen kost? Raadpleeg dan het artikel “Wat kost een huis bouwen”.

Neem contact op met Nine Living Concepts

Behoefte aan een ontwerp én vergunning voor een vaste prijs? Of wilt u meer informatie over onze werkwijze? Neem contact met ons op of laat een bericht achter. Middels een vrijblijvende (bel)afspraak kunt u ons vragen stellen en helpen we u op weg. Zo weet u in een vroeg stadium of u uw plannen kunt doorzetten en uw droomhuis kunt gaan realiseren. Behoefte aan een ontwerp én vergunning voor een vaste prijs? Of wilt u meer informatie over onze werkwijze?
Neem contact met ons op of laat een bericht achter.

 

Contact

Kennismaken? Neem contact met ons op:

Een eerste kennismakingsgesprek bieden we vrijblijvend aan. In dit gesprek bespreken we de woonwensen en eerste ideeën. We vertellen u over onze werkwijze en geven een inkijkje in het proces dat doorlopen gaat worden. Voelen we een klik: dan gaan van start.