Architect Breda Architectenbureau Breda

Ruimte voor Ruimte

Ruimte voor Ruimte biedt landelijk gelegen bouwkavels aan in de mooiste gebieden van Brabant. Zij ontwikkelen kavels in ruil voor agrarische bebouwing. Daarnaast draagt Ruimte voor Ruimte bij aan ruimte voor de maatschappelijke ontwikkeling van Brabant door de revitalisatie van dorps- en stadskernen, oplossingen voor leegstand, transformatie van recreatieparken en ontwikkeling van nieuwe natuur. Deze werkwijze van Ruimte voor Ruimte resulteert in fraaie kleinschalige verkavelingen met enorm veel potentie voor het realiseren van een droomhuis. De bouwkavels worden door Ruimte voor Ruimte geleverd mét nieuw bestemmingsplan, kavelpaspoort en beeld- en kwaliteitsplan. Al deze gegevens zorgen voor een goed startpunt om het ontwerpproces te starten.

Waar moet ik beginnen?

Bent u in het bezit van een Ruimte voor Ruimte kavel of heeft in interesse in een Ruimte voor Ruimte kavel dan komt er veel op uw af. Waar te beginnen in dit proces? Eerst een aannemer zoeken of juist eerst een architect? Wat kost het om een villa te bouwen? Wat zijn de bijkomende kosten waar u rekening mee dient te houden. Past ons droomhuis binnen de regels van het bestemmingsplan? Allemaal vragen die mogelijk door uw hoofd schieten en kunnen zorgen voor een spannende start. Wij bij Nine Living Concepts kunnen u hier goed antwoord op geven.

Analyse bouwkavel van Ruimte voor Ruimte

We helpen u graag op weg:

Indien u interesse heeft in of in het bezit bent van een bouwkavel van Ruimte voor Ruimte dan kunnen wij voor u een analyse maken van het bestemmingsplan en beeld- en kwaliteitsplan. Deze analyse vergelijken we met uw wensen en eerste ideeën voor uw droomhuis.

Droomt u van een landelijke schuurwoning of juist van een moderne villa met plat dak?
U wenst levensloopbestendig te gaan wonen of heeft juist behoefte aan veel slaapkamers?

Allemaal wensen die we in een vroeg stadium kunnen toetsen. Zo weten we zeker dat het bouwkavel alle ruimte biedt voor het realiseren van uw droomhuis.

Deze analyse bieden we kosteloos aan. Aan de hand van een kennismaking op ons kantoor of een in te plannen belafspraak nemen we de eerste wensen en ideeën door. Hier gaan we mee aan de slag en presenteren u de analyse.

Overzicht investeringskosten

Een ander belangrijk onderdeel in het realiseren van uw droomhuis is om te zorgen dat u grip krijgt en houdt op de totale investeringskosten.

Naast de aankoop van het kavel zijn er uiteraard nog meer investeringen benodigd om tot uw droomhuis te komen. U moet dan denken aan de bouwkosten die een aannemer rekent voor het bouwen van uw droomhuis, maar denk ook aan kosten voor het ontwerp, de constructeur en kosten die de gemeente in rekening brengt voor het behandelen van de vergunningen.
Ook aanvullende kosten voor het afwerken van uw woning zoals keuken, sanitair, vloeren, etc. zijn belangrijk en dienen inzichtelijk gemaakt te worden.
Los van bovengenoemde onderdelen zijn er nog diverse andere posten die impact kunnen hebben en derhalve inzichtelijk gemaakt dienen te worden.

Het resultaat is een compleet overzicht van de totale investering. Dit overzicht dient als startpunt om keuzes op te maken. En uiteindelijk biedt dit ook houvast voor het ontwerpproces: aan welke kaders dient het ontwerp te voldoen?

Het opstellen van dit investeringsoverzicht bieden we kosteloos aan. Aan de hand van een kennismaking op ons kantoor of een in te plannen belafspraak nemen we de eerste wensen en ideeën door. Hier gaan we mee aan de slag en presenteren u dit overzicht.

Deze documenten zorgen ervoor dat we overzicht hebben en geven ons de rust die we nodig hebben. De focus kan dan volledig op het allerleukste onderdeel van het proces: het ontwerpen van uw droomhuis.

Behoefte aan een analyse van het bouwkavel?

Of interesse in overzicht investeringskosten?

Neem contact met ons op of laat een bericht achter

Via deze link kunt u alle actuele verkavelingen van Ruimte voor Ruimte inzien.

Architect Breda Architectenbureau Breda

Contact

Kennismaken? Neem contact met ons op:

Een eerste kennismakingsgesprek bieden we vrijblijvend aan. In dit gesprek bespreken we de woonwensen en eerste ideeën. We vertellen u over onze werkwijze en geven een inkijkje in het proces dat doorlopen gaat worden. Voelen we een klik: dan gaan van start.