Huis bouwen kosten

Een eigen huis bouwen, een droom die uitkomt.
Wij helpen u graag met het realiseren van deze droom. We bieden u een traject waarin we stap voor stap tot dit einddoel komen: van eerste schets tot oplevering.  In dit artikel gaan we dieper in op de kosten van een huis bouwen.

De wens om een huis te bouwen begint vaak met een droom: meer ruimte, een mooie nieuwe plek of de wil om alles volledig naar eigen wens en smaak te bepalen. Voordat je de eerste stappen gaat zetten wil je weten of deze droom realiseerbaar is. Wat zijn de kosten om een huis te bouwen? Welke impact hebben onze eisen en wensen op het budget? Met welke bijkomende kosten moeten we rekening houden? Zien we niets over het hoofd?

Om rust en overzicht te creëren is het verstandig om te beginnen met het opstellen van een investeringsoverzicht. In dit overzicht benoem je alle onderdelen die benodigd zijn en voorzie je deze van prijzen. Hiermee kun je in een vroeg stadium al een nauwkeurige indicatie van de totale investeringskosten krijgen: de kosten om een huis te bouwen.

De kosten om een huis te bouwen, de totale investering, is opgebouwd uit: grondkosten, advieskosten, bouwkosten en bijkomende kosten. In het artikel “wat kost een huis bouwen” gaan we wat dieper op deze onderdelen in.

Hulp nodig? Wij bieden je deze eerste stap kosteloos aan.  Samen brengen we de totale investering in beeld.

Neem contact met ons op of laat je gegevens achter en we plannen een (bel)afspraak in. In deze afspraak nemen we door welke informatie er nu al bekend is en wat de wensen zijn. Wij vertalen deze informatie naar een investeringsoverzicht. Zo weet u in een vroeg stadium of u uw plannen kunt doorzetten. Ook op de website van Vereniging Eigen Huis kunt u meer informatie vinden over de kosten van een huis bouwen: klik hier

Alle kosten om een huis te bouwen inzichtelijk? Passen de wensen in het budget? Dan is de weg vrij om te starten met het ontwerp van uw dromen.

Wilt u weten of uw droomhuis bouwen ook voor u mogelijk is?
Behoefte aan een investeringsoverzicht?
Neem contact met ons op of laat een bericht achter.

Contact

Kennismaken? Neem contact met ons op:

Een eerste kennismakingsgesprek bieden we vrijblijvend aan. In dit gesprek bespreken we de woonwensen en eerste ideeën. We vertellen u over onze werkwijze en geven een inkijkje in het proces dat doorlopen gaat worden. Voelen we een klik: dan gaan van start.