WOONHUIS BUITENGEBIED

| VERBOUWING VAN EEN WOONHUIS TE TETERINGEN |

Deze sfeervolle en karakteristieke vrijstaande woning staat in het buitengebied in Teteringen. Een heerlijke plek om te wonen, echter was de bestaande woning te klein voor om invulling te geven aan alle woonwensen. 

Er is gekozen om het woonhuis te Teteringen aan de zijgevel te voorzien van een aanbouw. Hierdoor wordt de woning breder en wordt het zicht op de groene omgeving vergroot.  Door deze ingreep is er nu zowel vanuit de woonkamer, keuken als eetkamer zicht op de fraaie tuin. 

Doordat de nieuwe aanbouw verspringt ten opzichte van de woning ontstaat er aan de achtergevel van de bestaande woning een overkapping. Deze overkapping is middels een korte looplijn verbonden met de leefkeuken en zorgt niet alleen voor een heerlijke plek in de tuin maar ook voor een sfeervolle eyecatcher vanuit de woning zelf. 

Woonhuis te Teteringen: Qua materialisering is er gekozen om de nieuwe aanbouw uit te voeren in wit stucwerk aangevuld met houten accenten. Hierdoor sluit de aanbouw in basis perfect aan op de wit gekeimde woning, maar krijgt het wel een eigentijdse uitstraling. De voorgevel gericht op de straat is gesloten en aan deze zijde is dan ook de bijkeuken gesitueerd. De zij- en achtergevel is open, veel glas en zorgt op die manier voor een mooie verbinding tussen binnen en buiten. 

Intern is er gekozen om een doorbraak te maken tussen de nieuwe woonkamer en aanbouw. Deze doorbraak wordt geaccentueerd met een houten spant en aan de zijde van de aanbouw voorzien van een lichtstraat. Elke ruimte heeft contact met elkaar zonder aan intimiteit te verliezen. Van ontbijt tot diner: de ruimte is op elk moment van de dag een heerlijke plek om te verblijven.

Wilt u graag weten of uw droomhuis (ver)bouwen ook voor u mogelijk is?
Heeft u behoefte aan een kosteloos investeringsoverzicht?
Neem contact met ons op of laat een bericht achter onderaan deze pagina!

01 AANBOUW MODERN STUCWERK HOUT
02 AANBOUW MODERN GLAS STUCWERK DONKERE KOZIJNEN
02 AANBOUW MODERN GLAS STUCWERK DONKERE KOZIJNEN
02 AANBOUW MODERN GLAS STUCWERK DONKERE KOZIJNEN
02 AANBOUW MODERN GLAS STUCWERK DONKERE KOZIJNEN

Tags:

VERBOUW, AANBOUW, ARCHITECT BREDA, ARCHITECTENBUREAU BREDA, ONTWERPBUREAU BREDA, AANNEMER BREDA, INTERIEURARCHITECT BREDA, INTERIEUR, BOUWVERGUNNING, BUITENGEBIED, TETERINGEN, LANDELIJK WONEN, STUCWERK, HOUT, GLAS

Wens om te verbouwen maar u weet niet waar te beginnen?

Op zoek naar een partner om uw droomwoning te realiseren?

Neem contact met ons op of laat een bericht achter.

NINE Living concepts

Mauritssingel 9
4811 CP Breda
085 – 060 90 76
info@ninelivingconcepts.nl
Privacyverklaring