WOONHUIS TETERINGEN

| VERBOUWING VAN EEN WOONHUIS TE TETERINGEN |

De verbouwing van een woonhuis te Teteringen begon met de wens voor een ruimere keuken. De bestaande keuken was niet eens zo heel erg klein, maar functioneerde niet prettig. Eetkamer en keuken waren verweven en het zicht op de tuin te beperkt.

Door de keuken aan de tuinzijde uit te bouwen ontstond de mogelijkheid om zowel de keuken als de eetkamer een eigen ruimte te geven. Er is gekozen om de keuken te positioneren in de oude ruimte, met een fraaie open vide. Door de eetkamer aan de tuinzijde te plaatsen hadden we de mogelijkheid om veel glas toe te passen voor een mooi uitzicht op de tuin.

In deze nieuwe situatie zijn de twee verschillende functies. Keuken en eetkamer, met elkaar verbonden maar door de plaatsing van een doorkijkhaard op de overgang van de keuken naar eetkamer toch gescheiden. Iedere ruimte behoudt haar eigen intimiteit, maar qua ruimtelijkheid zijn de ruimten één. Contact en functionaliteit tussen keuken en eetkamer.

De keuken is door de plaatsing van een lichtstraat een heerlijke lichte ruimte geworden. Haar hoogte wordt extra geaccentueerd en het houten spant komt mooi tot haar recht. De eetkamer wordt gekenmerkt door veel glas dat in klassieke kozijnen is geplaatst zodat de aanbouw mooi aansluit op de sfeer van de bestaande woning. 

Wilt u graag weten of uw droomhuis (ver)bouwen ook voor u mogelijk is?
Heeft u behoefte aan een kosteloos investeringsoverzicht?
Neem contact met ons op of laat een bericht achter onderaan deze pagina!

De haard in dit project is geplaatst door: Van der Pluijm Haard en Schouw

| Kijk verder voor meer inspiratie |

Landelijke woning moderne leefkeuken met houten spant en doorkijkhaard
Landelijke woning moderne leefkeuken met houten spant
lichte moderne keuken
Verbouwing van een woonhuis Landelijke woning verbouwing keuken eetkamer doorkijkhaard
erbouwing keuken eetkamer doorkijkhaard
Verbouwing van een woonhuis verbouwing tuinkamer licht
Tags:

VERBOUW, AANBOUW, ARCHITECT TETERINGEN, ARCHITECT BREDA, ARCHITECTENBUREAU TETERINGEN, ARCHITECTENBUREAU BREDA, ONTWERPBUREAU TETERINGEN, ONTWERPBUREAU BREDA, AANNEMER TETERINGEN, AANNEMER BREDA, INTERIEURARCHITECT TETERINGEN,  INTERIEURARCHITECT BREDA, INTERIEUR, BOUWVERGUNNING, HOUTEN SPANT, TUINKAMER, DOORKIJKHAARD, MODERNE KEUKEN

Wens om te verbouwen maar u weet niet waar te beginnen?

Op zoek naar een partner om uw droomwoning te realiseren?

Neem contact met ons op of laat een bericht achter.

NINE Living concepts

Mauritssingel 9
4811 CP Breda
085 – 060 90 76
info@ninelivingconcepts.nl
Privacyverklaring