MODERNE UPGRADE

| MODERNE UPGRADE IN OOSTERHOUT |

Deze vrijstaande woning in Oosterhout zal een complete moderne upgrade ondergaan. De woning zelf krijgt aan totaal andere look en op de begane grond zal een forse aanbouw gerealiseerd worden. Het resultaat is een moderne woning, levensloopbestendig én gasloos verwarmd.

De jaren ’70 woning wordt gekenmerkt door diverse bruintinten en grove houten elementen. Al deze onderdelen zullen worden gestript en in een nieuw fris jasje worden gestoken: wit strak gevelstucwerk. 

De nieuwe aanbouw wordt aan de linker en achterzijde van de woning gerealiseerd. Door ook de aanbouw uit te voeren met gevelstucwerk zullen woning en aanbouw een eenduidige uitstraling krijgen. 

Op begane grond niveau is er voor gekozen om verticale houten geveldelen toe te passen. Deze geven een warme sfeer in de moderne look. Veel glas zorgt voor een breed zicht op de tuin en brengt het daglicht tot diep in de woning. 

De woonkamer en keuken zijn aan de tuinzijde gesitueerd en onderling gescheiden door middel van een keukenblok dat tevens dienst doet als roomdivider. Dit biedt de kans om iedere functie haar eigen sfeer te geven zonder dat er afgesloten ruimte ontstaan. 

Op de begane grond is ook de master slaapkamer met badkamer gerealiseerd. Door deze ingreep is de woning niet alleen levensloopbestendig, maar is het ook heerlijk wakker worden met de tuin als uitzicht. De gevelopeningen rondom de master slaapkamer zijn afgestemd op een goede balans tussen licht en privacy.  

Gezien de grote renovatie van de gehele woning is de keuze gemaakt om volledig gereed zijn voor de toekomst en dus ook op het gebied van energie verstandige investeringen te doen. Hoge isolatiewaarden, vloeren met vloerverwarming en een luchtwarmtepomp in combinatie met zonnepanelen zorgen ervoor dat de woning gasloos verwarmd kan worden. 

Aannemer | JM Bouw en Advies 
Keuken | Keukenmaxx

Wilt u graag weten of uw droomhuis (ver)bouwen ook voor u mogelijk is?
Heeft u behoefte aan een kosteloos investeringsoverzicht?
Neem contact met ons op of laat een bericht achter onderaan deze pagina.

01 MODERNE AANBOUW OOSTERHOUT STUC HOUT
02 MODERNE AANBOUW OOSTERHOUT STUC HOUT DONKERE KOZIJNEN
03 MODERNE AANBOUW OOSTERHOUT STUC HOUT DONKERE KOZIJNEN VEEL GLAS
04 MODERNE AANBOUW OOSTERHOUT STUC HOUT DONKERE KOZIJNEN VEEL GLAS LEVENSLOOPBESTENDIG
05 MODERNE AANBOUW OOSTERHOUT DONKERE KEUKEN KOOKEILAND
06 MODERNE AANBOUW OOSTERHOUT DONKERE KEUKEN KOOKEILAND VEEL GLAS
Tags:

VERBOUW, AANBOUW, ARCHITECT BREDA, ARCHITECT OOSTERHOUT ARCHITECTENBUREAU BREDA, ARCHITECTENBUREAU OOSTERHOUT, ONTWERPBUREAU BREDA, AANNEMER OOSTERHOUT, INTERIEURARCHITECT OOSTERHOUT, INTERIEUR, BOUWVERGUNNING, OOSTERHOUT, MODERNE AANBOUW, DONKERGRIJS, HOUT LATTEN, GLAS

Wens om te verbouwen maar u weet niet waar te beginnen?

Op zoek naar een partner om uw droomwoning te realiseren?

Neem contact met ons op of laat een bericht achter.

NINE Living concepts

Mauritssingel 9
4811 CP Breda
085 – 060 90 76
info@ninelivingconcepts.nl
Privacyverklaring