VILLA PB TE OOSTERHOUT

Een moderne, strakke én sfeervolle villa, dat was de wens van de opdrachtgevers van deze villa. Op een mooi kavel in Oosterhout zal deze fraaie en luxe nieuwbouw villa worden gerealiseerd.

Het meest in het oog springende detail is het donkergrijze zinken dak.  De keuze voor dit materiaal geeft de villa een luxe uitstraling, het zink wordt met de jaren alleen maar mooier en zal de villa ook een tijdloze look geven.

De buitengevels worden voorzien van stucwerk in een lichtgrijze kleur.  De verfijnde licht grijze kleur past geweldig bij het donkere zinken dak. Deze combinatie van kleuren zorgt voor een niet alledaags maar wel heel fraaie look.

De plattegrond van de villa wordt gekenmerkt door de centrale positie van de leefkeuken. Een groot eiland met een mooie hoge kastenwand erachter. Links en rechts naast deze kastenwand mooie eiken deuren naar de bijkeuken en linnenkamer.

In lijn met het kookeiland maar aan de tuin gelegen bevindt zich de eetkamer. De hier toegepaste openslaande tuindeuren zorgen niet alleen voor veel licht maar geven ook de mogelijkheid om de grens tussen binnen en buiten te doorbreken.

Aan de voorzijde van de villa is de woonkamer gesitueerd. Een ruime zithoek voorzien van haard en TV-meubel.  Dit meubel is op de overgang tussen leefkeuken en woonkamer geplaatst zodat de woonkamer een sfeervolle ruimte is zonder het contact met de leefkeuken te verliezen.

Ook de woonkamer heeft zicht en toegang tot de tuin. Met gevelkozijnen rondom is ook dit een heerlijke ruimte om zowel overdag als ’s avonds te genieten.  

De opdrachtgevers hechten veel waarde aan het buitenleven. Lange zomeravonden met een haardvuur en goed glas wijn. Om deze reden is er gekozen om een buitenhaard aan de gevelzijde van de woning te plaatsen.  En lekker loungehoek met fraaie overkapping maken het plaatje compleet.

Wilt u graag weten of uw droomhuis bouwen ook voor u mogelijk is?
Heeft u behoefte aan een kosteloos investeringsoverzicht?
Neem contact met ons op of laat een bericht achter onderaan deze pagina!

| Kijk verder voor meer inspiratie |

01 Nieuwbouw moderne villa stucwerk zink
Buitenleven, veranda overkapping met buitenhaard
06 Nieuwbouw villa Modern zwart zinken dak
04 Nieuwbouw moderne villa zwarte keuken gietvloer
gietvloer grijstonen modern warm
05 Nieuwbouw moderne villa woonkamer haard houten visgraat vloer
Tags:

NIEUWBOUW, ARCHITECT OOSTERHOUT, ARCHITECTENBUREAU OOSTERHOUT, ONTWERPBUREAU OOSTERHOUT, HUIS ONTWERPEN, VILLA BOUWEN, EIGEN HUIS BOUWEN, DROOMHUIS, MODERNE VILLA BOUWEN, BOUWVERGUNNING, ENERGIEZUINIGE WONING ONTWERPEN, ANTRACIET ZINKEN DAK, GEVELSTUCWERK, MODERNE WONING

 

Wens om te verbouwen maar u weet niet waar te beginnen?

Op zoek naar een partner om uw droomwoning te realiseren?

Neem contact met ons op of laat een bericht achter.

NINE Living concepts

Mauritssingel 9
4811 CP Breda
085 – 060 90 76
info@ninelivingconcepts.nl
Privacyverklaring