Bouw uw droomvilla met de hulp van Nine Living Concepts

Als u van plan bent om uw droomhuis te bouwen, is het belangrijk om een betrouwbare partner te vinden die u kan begeleiden tijdens het hele proces. Bij Nine Living Concepts bent u aan het juiste adres. Wij zijn gespecialiseerd in het ontwerpen en realiseren van moderne villa’s en kunnen u helpen bij het vinden van de perfecte bouwkavel.

Moderne villa op maat

Een moderne villa is een bijzondere woning die volledig op maat wordt ontworpen. Bij Nine Living Concepts vertalen we uw woondromen naar tastbare ontwerpen die perfect passen bij uw persoonlijke stijl en wensen. We zorgen ervoor dat het interieur en exterieur naadloos op elkaar aansluiten en dat er gebruik wordt gemaakt van duurzame materialen. Zo creëren we een tijdloos ontwerp waar u nog jarenlang van kunt genieten.

Nieuwbouw villa: van ontwerp tot oplevering

Bij nieuwbouw villa’s komt er veel kijken. Van het vinden van een geschikte bouwkavel tot het ontwerpen en bouwen van de woning. Bij Nine Living Concepts nemen we u bij de hand en begeleiden we u tijdens het hele proces. We hebben ruime ervaring met het bouwen van nieuwbouw villa’s en zorgen ervoor dat alles tot in de puntjes wordt geregeld. Van het aanvragen van de benodigde vergunningen tot het opleveren van de sleutel: u kunt op ons rekenen.

Ruimte voor ruimte woning of schuurwoning

Naast moderne villa’s hebben wij ook ruime ervaring in het ontwerpen en bouwen van andere soorten woningen, zoals ruimte voor ruimte woningen en schuurwoningen. Ook hierbij staat het vertalen van uw woondromen naar een uniek ontwerp centraal. We luisteren goed naar uw wensen en zorgen voor een ontwerp dat perfect past bij uw persoonlijke stijl en behoeften.

Kies voor Nine Living Concepts als uw nieuwbouw villa architect

Als u op zoek bent naar een betrouwbare en ervaren nieuwbouw villa architect, dan bent u bij Nine Living Concepts aan het juiste adres. Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken via het onderstaand contactformulier. Voor meer informatie download u onze brochure of bekijkt u onze website voor meer inspiratie en voorbeelden van onze projecten.

Contact

Kennismaken? Neem contact met ons op:

Een eerste kennismakingsgesprek bieden we vrijblijvend aan. In dit gesprek bespreken we de woonwensen en eerste ideeën. We vertellen u over onze werkwijze en geven een inkijkje in het proces dat doorlopen gaat worden. Voelen we een klik: dan gaan van start.